Home / News / OPEN HELSINKI BICYCLES

OPEN HELSINKI BICYCLES

with 1 Comment

Pelago Bicycles, Downtown Assembly and Urban Dream Management will host a WDC Helsinki 2012 ideas forum about bicycling and street cultures. The compact session will take place on Saturday 22 May, 15.30-16.30 at gallery Myymälä2, Uudenmaankatu 23 F, Helsinki.

The main question of focus will be: “What kinds of possibilities and experiences can bicycling offer – both for people in Helsinki and its visitors?”

We will discuss different aspects to cycling and how it affects the city experience in daily life and free time. How does Helsinki present itself as a bicycling city from an international viewpoint, what kinds of possibilities can cycling offer for vitalizing the city, or how can it be promoted – also in wintertime. And, what could the WCD 2012 theme ‘Open City’ stand for in terms of cycling.

»link to the Facebook event

Welcome!

**********

Pelago Bicycles ja Alakaupungin Assembly järjestävät yhteistyössä Urban Dream Managementin kanssa WDC Helsinki 2012 -ideointisession pyöräilyn ja kaupunkikulttuurin näkökulmasta. Tapahtuma järjestetään Myymälä2 -galleriassa lauantaina 22.5. klo 15.30-16.30.

Ideoinnin aiheena on: “Millaisia mahdollisuuksia ja kokemuksia pyöräily voi tarjota kaupunkilaisille, niin helsinkiläisille kuin vierailijoille?”

Tarkoitus on pohtia, miten pyöräily vaikuttaa kaupunkiin ja sen kokemiseen arjessa ja vapaalla. Miltä Helsinki näyttää pyöräilykaupunkina kansainvälisestä näkökulmasta, millaisia mahdollisuuksia pyöräily voi tarjota kaupungin elävöittämiseen, ja miten pyöräilyä voisi edistää – myös talvella. Entä mitä Helsingin designpääkaupunkivuoden teema ‘Open City’ voisi tarkoittaa pyöräilyn kannalta?

Inspiroivia esimerkkejä Helsingin ja muiden kaupunkien pyöräilyilmiöistä voidaan hyödyntää ideoinnin pohjana.

Tervetuloa!

**********

Tilaisuuden järjestäjät:

Pelago Bicycles on helsinkiläiskaverusten perustama kotimainen polkupyörämerkki. Urban Dream Management kannustaa kaupunkitilan luovaan käyttöön. Alakaupungin Assemblyn muodostavat paikalle saapuvat ihmiset.

Galleria Myymälä2 on vuonna 2003 perustettu taiteilijavetoinen osuuskunta joka on toiminut isäntänä yli 120 näyttelylle, galleriakonsertille sekä designtorille.

**********

Tapahtumassa kerättyjä ideoita hyödynnetään World Design Capital Helsinki 2012 -kokonaisuuden suunnittelussa. Kaikki WDC Helsinki 2012 -ideointipäivänä järjestetyt keskustelut ja ideat tulevat nähtäville osoitteessa www.wdchelsinki2012.fi. World Design Capital 2012 on viiden kaupungin (Helsinki, Espoo,Vantaa, Kauniainen ja Lahti) yhteishanke.

One Response

  1. […] an inhabitant or visitor. Last May, Urban Dream Management and Pelago organised an idea workshop Open Helsinki Bicycles, looking at the unexplored potentials of cycling. Some ideas that we discussed were city bikes, […]